Kaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja keitä suolatussa vedessä suht koht pehmeiksi.

Keitä riisit noin 2 dl:ssä lihalientä kunnes neste on imeytynyt.

Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada keitin vesi pois kaalista.

Sekoita riisit kaali ja jauheliha ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle siirappi ja soijakastike ja hiukan meiramia.

Sekoita vielä.

Lopuksi lihalientä niin paljon että peittyy.

Uuniin 170 asteeseen.

Hauduta noin 3 tuntia.

Vähempikin riittää, mutta parempaa pidemmällä ajalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Ukklip

Piiteka sanoi...

Nami nami :P

sunnuntai 20.03.2011 klo 21:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)0.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g1.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Riisi,risella, pitkäjyväinen3.7g13kcal0.3g2.8g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.5g24kcal2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g119kcal6.4g13.4g4.4g2.4g
Valittu annoskoko81g59kcal3.2g6.7g2.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g30kcal1.6g3.4g1.1g0.6g
Arvot/100g100g73kcal4g8.3g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83591