Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 35g11kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Naudan paistijauheliha, Pirkka31g53kcal6.3g0g3.1g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g7.8g23kcal0.3g0.5g2.3g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)3.1g8.7kcal0.4g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g193kcal14.8g5.2g12.4g1.6g
Valittu annoskoko81g96kcal7.4g2.6g6.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g48kcal3.7g1.3g3.1g0.4g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242