Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 61g18kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g166kcal1.8g6.8g14g2.4g
Valittu annoskoko81g83kcal0.9g3.4g7g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g42kcal0.5g1.7g3.5g0.6g
Arvot/100g100g102kcal1.1g4.2g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768