Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g168kcal12g5.6g10.8g2g
Valittu annoskoko81g84kcal6g2.8g5.4g1g
Annoskoko puolitettuna41g42kcal3g1.4g2.7g0.5g
Arvot/100g100g103kcal7.4g3.4g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452