Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g52kcal4.1g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.7kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Pekoni, paistettu 6.6g34kcal1.1g0g3.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g20g22kcal0.4g0.6g2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g10g26kcal2.7g0g1.7g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g285kcal18.4g2.4g22.4g1.2g
Valittu annoskoko81g142kcal9.2g1.2g11.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g71kcal4.6g0.6g5.6g0.3g
Arvot/100g100g175kcal11.3g1.5g13.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390