Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)27g11kcal0.5g2.3g0g0.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Oivariini, 60 (100g)0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 35g45kcal7.3g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g164kcal16.4g6.2g8.2g1g
Valittu annoskoko81g82kcal8.2g3.1g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g41kcal4.1g1.6g2.1g0.3g
Arvot/100g100g101kcal10.1g3.8g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796