Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 7.3g27kcal1.1g4.2g0.5g0.7g
Margariini 70%, keiju laktoositon 10g61kcal0g0g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7.3g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g9g5.1kcal0.8g0.5g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g7.3g5.8kcal0.2g0.3g0.4g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Raparperi 18g6.1kcal0.1g1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g342kcal8.2g36.2g17.4g2.4g
Valittu annoskoko81g171kcal4.1g18.1g8.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna41g86kcal2.1g9.1g4.4g0.6g
Arvot/100g100g210kcal5g22.2g10.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475