Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.4g40kcal0.1g0g4.4g0g
Sokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.4g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g28kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton4.4g14kcal1g0.5g0.9g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g18g94kcal0.8g9.6g5.8g2g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g15g81kcal0.9g8.3g4.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton15g23kcal1.2g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g626kcal11g62.8g36.8g4.6g
Valittu annoskoko81g313kcal5.5g31.4g18.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna41g157kcal2.8g15.7g9.2g1.2g
Arvot/100g100g385kcal6.8g38.6g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202302