KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g19g74kcal15.2g1.3g0.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 6.9g22kcal0.7g4.1g0.2g0.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g6.2g36kcal1.4g1.2g3.1g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4.1g13kcal1.2g0.3g0.8g1.2g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Hiiva, 50g2.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g390kcal41g13.8g19.2g4g
Valittu annoskoko81g195kcal20.5g6.9g9.6g2g
Annoskoko puolitettuna41g98kcal10.3g3.5g4.8g1g
Arvot/100g100g240kcal25.2g8.5g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533