Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g9g22kcal1.7g1.1g1.1g1.3g
Lihaliemi laimennettu 4.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour12g35kcal0.4g0.5g3.5g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit12g15kcal0.4g0.2g1.5g0g
Kinkkusuikale, Portti14g18kcal2.4g0.1g1g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki7g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Paprika, punainen6.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Liivate 0.6g2kcal0.5g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g53kcal0.3g0.5g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g301kcal11.8g7g25g3g
Valittu annoskoko81g150kcal5.9g3.5g12.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna41g75kcal3g1.8g6.3g0.8g
Arvot/100g100g185kcal7.3g4.3g15.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255370