Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g31g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g74kcal7.2g2.8g3.8g1.6g
Valittu annoskoko82g37kcal3.6g1.4g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g19kcal1.8g0.7g1g0.4g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.7g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732