Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g6.6g21kcal0.8g4.1g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7.9g11kcal1.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 9g8.2kcal0.5g1.1g0.1g0.5g
Dolmio Light Classico Bolognese11g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g96kcal5.8g12.6g2.2g1.2g
Valittu annoskoko82g48kcal2.9g6.3g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g24kcal1.5g3.2g0.6g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692