DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 49g14kcal0.6g2g0.1g1g
Voi vähäsuolainen 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Siirappi 1.4g4.1kcal0g1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.5g0g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g143kcal10.6g6.6g7.8g2.2g
Valittu annoskoko81g71kcal5.3g3.3g3.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g36kcal2.7g1.7g2g0.6g
Arvot/100g100g88kcal6.5g4.1g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464