Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g1.8g8.1kcal0g0g0.9g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g7g27kcal0g6.8g0g0g
Raparperi 34g11kcal0.2g1.9g0g0.5g
Culinesse (Flora), annos 10g8.8g40kcal0g0g4.5g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g361kcal4.4g55.2g12.4g1.8g
Valittu annoskoko82g181kcal2.2g27.6g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna41g90kcal1.1g13.8g3.1g0.5g
Arvot/100g100g221kcal2.7g33.8g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570