Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g21g36kcal4g0g2.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g18g21kcal0.6g0.6g1.8g0g
Kantarelli 7g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g134kcal10g4g8g1.2g
Valittu annoskoko82g67kcal5g2g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g34kcal2.5g1g2g0.3g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.5g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255993