Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g45g33kcal0.8g7.1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g20g46kcal2.4g0.5g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g0.9g2.2kcal0g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g171kcal6.8g17.6g8g1.4g
Valittu annoskoko82g86kcal3.4g8.8g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g43kcal1.7g4.4g2g0.4g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.8g4.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219