Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 35g8.5kcal0.5g0.7g0.2g0.9g
Pekoni, paistettu 12g62kcal2g0g6.1g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g11g35kcal2.6g0g2.7g0.1g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g251kcal13.6g2.8g20.4g2g
Valittu annoskoko82g125kcal6.8g1.4g10.2g1g
Annoskoko puolitettuna41g63kcal3.4g0.7g5.1g0.5g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018