Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.9g0.1kcal0g0g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen1.1g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl11g4.2kcal0.5g0.6g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )5g2.5kcal0g0.6g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu6.1g2.5kcal0g0.6g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)51g42kcal0.9g8.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g111kcal3.2g22.8g0.4g1.6g
Valittu annoskoko82g56kcal1.6g11.4g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g28kcal0.8g5.7g0.1g0.4g
Arvot/100g100g68kcal2g14g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=26665