Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte20g10kcal0.1g2.2g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Leivinjauhe0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl16g58kcal1.9g11.7g0.3g0.6g
Kananmuna kuoreton7.7g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sokeri10g40kcal0g9.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen11g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g386kcal7g50g16.8g1.6g
Valittu annoskoko82g193kcal3.5g25g8.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g97kcal1.8g12.5g4.2g0.4g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983