Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g38g62kcal7.5g0g3.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g28g6.8kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo1.9g13kcal0g0g1.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)9g16kcal0.3g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g198kcal16.8g2.8g13.6g1.2g
Valittu annoskoko82g99kcal8.4g1.4g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g50kcal4.2g0.7g3.4g0.3g
Arvot/100g100g121kcal10.3g1.7g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461