Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen36g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti12g33kcal0.4g0.7g3.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g39kcal4.5g0g2.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 9g21kcal1.5g0g1.7g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio1.5g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g213kcal14.2g4.6g15.2g1.4g
Valittu annoskoko82g106kcal7.1g2.3g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g53kcal3.6g1.2g3.8g0.4g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.8g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317