Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 16g26kcal1.9g0.8g1.7g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)8.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Ketsuppi, Felix2.2g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g117kcal5.2g6.6g7.8g0.2g
Valittu annoskoko82g58kcal2.6g3.3g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna41g29kcal1.3g1.7g2g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609