Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali8.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika, vihre2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g28kcal1g4.4g0.4g1.4g
Valittu annoskoko82g14kcal0.5g2.2g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g7kcal0.3g1.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639