Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g26g72kcal4.9g0g5.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g27g10kcal0.4g1.9g0g0.4g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g29g23kcal3.2g0.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g209kcal17g5.4g12.8g0.8g
Valittu annoskoko82g105kcal8.5g2.7g6.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g52kcal4.3g1.4g3.2g0.2g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573