Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 26g58kcal4.6g0g4.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g162kcal10g5.6g10.8g0.4g
Valittu annoskoko82g81kcal5g2.8g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna41g41kcal2.5g1.4g2.7g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.1g3.4g6.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126