Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Naudanliha keskiarvo 31g48kcal6g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Hapankaali (Rasilainen)16g2.8kcal0.3g0.3g0g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.9g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g139kcal13.4g7g6g1.6g
Valittu annoskoko82g69kcal6.7g3.5g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g35kcal3.4g1.8g1.5g0.4g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032