Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g15g52kcal1.9g9.4g0.5g1.3g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 21g40kcal4.2g0.1g2.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti2.6g7.3kcal0.1g0.1g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)3.4g4.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g236kcal13.2g22.8g9.2g3.8g
Valittu annoskoko82g118kcal6.6g11.4g4.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna41g59kcal3.3g5.7g2.3g1g
Arvot/100g100g144kcal8.1g13.9g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124