Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.259g907kcal34.5g176.2g6.2g9.8g
Sokeri 113g459kcal0g112.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)233g77kcal7.7g10.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g100g718kcal1g1g79.7g0g
Neilikka, annos 4g2.7g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Siirappi 93g281kcal0.1g68.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g4962kcal89g755g173.4g25.2g
Valittu annoskoko810g2481kcal44.5g377.5g86.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna405g1241kcal22.3g188.8g43.4g6.3g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450