Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.488g1706kcal64.8g331.5g11.7g18.5g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g248g421kcal37.1g0g29.7g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl23g203kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g4659kcal203.8g663g127.8g37g
Valittu annoskoko810g2330kcal101.9g331.5g63.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna405g1165kcal51g165.8g32g9.3g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148793