Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g38g206kcal0g0g22.5g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g113g568kcal9.2g65.3g29.3g5.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g263g171kcal28.9g11g0.8g0g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Liivate 7.5g26kcal6.4g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g30g13kcal0.1g3g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g150g833kcal12.2g78g52.5g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g188g356kcal8.4g30g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g4528kcal130.4g419.6g255.2g10.2g
Valittu annoskoko810g2264kcal65.2g209.8g127.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna405g1132kcal32.6g104.9g63.8g2.6g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892