Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi335g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g9g33kcal4.1g3.7g0.6g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl67g228kcal9.4g37.5g4.5g7.4g
Vehnälese 25g57kcal3.3g3.9g1.1g9.4g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1120kcal33.3g228.4g3.9g11.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 34g180kcal0.3g0.2g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g3317kcal100.8g567.4g60.4g56.4g
Valittu annoskoko810g1658kcal50.4g283.7g30.2g28.2g
Annoskoko puolitettuna405g829kcal25.2g141.9g15.1g14.1g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383