Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 450g108kcal8.1g9.9g1.4g10.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 135g45kcal0.9g7.6g0.3g3.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g113g135kcal3.8g4.1g11.3g0g
Polar 10% (Valio)113g236kcal36g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1049kcal97.6g43.2g48.6g27.8g
Valittu annoskoko810g524kcal48.8g21.6g24.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna405g262kcal24.4g10.8g12.2g7g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229