Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 56g40kcal1g8.1g0.1g0.6g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g135g176kcal27g0g8.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g141g352kcal26.7g0g30.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä113g77kcal3.5g13.5g0.8g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 366g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1288kcal116.4g43.2g79.8g8g
Valittu annoskoko810g644kcal58.2g21.6g39.9g4g
Annoskoko puolitettuna405g322kcal29.1g10.8g20g2g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049