Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali376g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g142g40kcal0.9g8.4g0.3g3.5g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)180g432kcal31.5g0g36g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit113g146kcal3.4g2.3g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1395kcal80.6g47g103.4g22.8g
Valittu annoskoko810g697kcal40.3g23.5g51.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna405g349kcal20.2g11.8g25.9g5.7g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996