Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa23g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Lanttu 135g39kcal1.3g6.2g0.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Punajuuri 150g58kcal1.5g10.3g0.3g3.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g8.2g21kcal0.5g0.7g1.7g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g75g112kcal13.5g0g6.7g0g
Maizena maissitärkkelys45g157kcal0.4g39.1g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g864kcal37.4g130g18.8g19g
Valittu annoskoko810g432kcal18.7g65g9.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna405g216kcal9.4g32.5g4.7g4.8g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162