Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g292g729kcal49.6g0g58.3g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g83g271kcal11.7g0.4g25g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g125g44kcal5.7g2.5g0.1g3.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g104g63kcal1g4.7g4.2g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)104g89kcal1g3.6g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g2452kcal140.8g32.6g190.4g10.6g
Valittu annoskoko810g1226kcal70.4g16.3g95.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna405g613kcal35.2g8.2g47.6g2.7g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393