Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)128g34kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Pekoni rasvainen 68g254kcal8.1g0g25g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton210g462kcal23.5g5.3g39.9g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 405g222kcal6.4g53.1g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g1944kcal79.4g129g131.8g11.6g
Valittu annoskoko810g972kcal39.7g64.5g65.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna405g486kcal19.9g32.3g33g2.9g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218