Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 270g75kcal3.2g10.9g0.5g5.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen108g22kcal0.6g4.1g0.3g1.5g
Kurkku, tuore90g9kcal0.5g1.5g0.1g0.6g
Päärynä kuorittu 252g109kcal0.8g20.1g0.3g9.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki90g72kcal11.7g1.8g1.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g592kcal33.6g76.8g8.2g35.2g
Valittu annoskoko810g296kcal16.8g38.4g4.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna405g148kcal8.4g19.2g2.1g8.8g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.7g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714