Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2400g2697kcal507g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)361g98kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Jauheliha porsaan 12%1200g2544kcal216g0g144g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 900g2495kcal18g27g252g0g
Tomaattimurska, 1 prk1200g322kcal7.2g63.6g2.4g16.8g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä300g930kcal33g0.3g84g0g
Juusto, mozzarella 300g782kcal55.8g0g60.9g0g
Soijakastike 90g54kcal4.7g8.5g0.1g0g
Lasagnelevy, euroshopper1200g4199kcal144g851.9g16.8g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g90g576kcal1g2.7g63.9g0g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g30452kcal1982.8g1942.6g1513.6g45.8g
Valittu annoskoko8100g15226kcal991.4g971.3g756.8g22.9g
Annoskoko puolitettuna4050g7613kcal495.7g485.7g378.4g11.5g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662