Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g120g373kcal13.2g72g8.4g33.6g
Kananmuna, omega, 1 kpl220g286kcal28.8g0.7g18.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3640g12490kcal370.9g2548g43.7g127.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl800g7200kcal0g0g800g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g46516kcal878.2g6604.4g1742.4g349.6g
Valittu annoskoko8100g23258kcal439.1g3302.2g871.2g174.8g
Annoskoko puolitettuna4050g11629kcal219.6g1651.1g435.6g87.4g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384693