Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1998g5654kcal91.9g627.4g301.7g109.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1199g243kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g1199g2098kcal299.7g6g107.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow799g1439kcal4.8g45.6g135.9g0g
Pesto Rosso, Barilla400g1319kcal16g48g117.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1998g400kcal12g75.9g6g28g
Basilika, tuore120g48kcal3.7g6g1g4.7g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g400g1159kcal131.9g0g67.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16224g24719kcal1134.4g1709g1483.8g318.8g
Valittu annoskoko8112g12360kcal567.2g854.5g741.9g159.4g
Annoskoko puolitettuna4056g6180kcal283.6g427.3g371g79.7g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058