Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Papu valkoinen, keitetty 117g126kcal9.8g16.3g0.4g8.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 58g186kcal14.2g26.6g1.1g5.2g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)12g17kcal0.5g1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g943kcal55.2g123.8g15.8g39g
Valittu annoskoko812g471kcal27.6g61.9g7.9g19.5g
Annoskoko puolitettuna406g236kcal13.8g31g4g9.8g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829