Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 400g95kcal7.2g8.7g1.2g9.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 250g87kcal11.4g4.8g0.7g6.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Mozzarella juustoraaste, valio25g73kcal6.5g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g933kcal60.4g46.4g47.6g31.2g
Valittu annoskoko812g466kcal30.2g23.2g23.8g15.6g
Annoskoko puolitettuna406g233kcal15.1g11.6g11.9g7.8g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053