Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 123g27kcal0.6g3.8g0.2g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g158g95kcal2.4g20.5g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g364kcal41.6g0g21.9g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g13g7.5kcal0.5g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Maito, Kevyt44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras37g129kcal4.8g25.8g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g1432kcal114.8g111.4g56.4g12.6g
Valittu annoskoko812g716kcal57.4g55.7g28.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna406g358kcal28.7g27.9g14.1g3.2g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661