Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g213g590kcal3.9g159.6g0.3g14.3g
Saksanpähkinä 473g3218kcal69.5g15.6g308.5g75.2g
Kookoshiutale 83g547kcal6.7g5.3g53.4g13.5g
Hunaja 36g117kcal0.2g28.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.7g17kcal0.2g3.8g0.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g8978kcal161g426g724.8g206g
Valittu annoskoko812g4489kcal80.5g213g362.4g103g
Annoskoko puolitettuna406g2245kcal40.3g106.5g181.2g51.5g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742