Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g174g802kcal0.9g0.9g89g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g698g2721kcal1.4g676.8g0g0g
Raparperi 3349g1128kcal23.1g184.2g3.3g46.9g
Culinesse (Flora), annos 10g872g4012kcal4.4g4.4g444.8g0g
Sokeri 1038g4214kcal0g1037.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu768g967kcal84.4g2.3g69.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1134g3890kcal115.5g793.7g13.6g39.7g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka35g139kcal0g34.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g17g54kcal1.9g10.5g1.2g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g35979kcal466.8g5515.4g1242g183.4g
Valittu annoskoko8120g17989kcal233.4g2757.7g621g91.7g
Annoskoko puolitettuna4060g8995kcal116.7g1378.9g310.5g45.9g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570