Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3498g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1999g4426kcal349.8g0g339.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1249g512kcal17.5g101.2g3.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli999g1799kcal84.9g22g149.9g0g
Ketsuppi, Felix270g243kcal2.7g56.7g1.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Persilja50g6kcal0.7g0.5g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g14280kcal921g368.4g1014.8g8.2g
Valittu annoskoko8120g7140kcal460.5g184.2g507.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna4060g3570kcal230.3g92.1g253.7g2.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674