Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha2667g4800kcal480g0g320g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto547g1531kcal103.9g0g120.3g0g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka333g83kcal3g15.3g1.3g6.3g
Chili paprika punainen27g11kcal0.5g2.4g0g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)3333g1000kcal33.3g133.3g13.3g6.7g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g367g1320kcal102.7g7.3g99g0g
Ketsuppi, Pirkka200g214kcal2g50g0g2.4g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g133g291kcal8.3g33.1g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g19995kcal1485.2g536.4g1271.2g46.4g
Valittu annoskoko8120g9997kcal742.6g268.2g635.6g23.2g
Annoskoko puolitettuna4060g4999kcal371.3g134.1g317.8g11.6g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716