Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 3500g848kcal48g67.6g17.5g86.8g
Pekoni, paistettu 1190g6129kcal195.6g0g603.2g0g
Kananmuna kuoreton 980g1398kcal122.5g2.9g100.5g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1050g3465kcal262.5g0g273g10.5g
Maito, Kevyt1400g644kcal44.8g67.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g24967kcal1346.8g275.4g2030.4g194.6g
Valittu annoskoko8120g12483kcal673.4g137.7g1015.2g97.3g
Annoskoko puolitettuna4060g6242kcal336.7g68.9g507.6g48.7g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018