Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g3721g4354kcal104.2g148.8g372.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1512g5187kcal154g1058.1g18.1g52.9g
Kananmuna kuoreton 1023g1460kcal127.9g3.1g104.9g0g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1861g3051kcal465.1g16.7g122.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g28115kcal1702.8g2456.2g1235.8g105.8g
Valittu annoskoko8120g14058kcal851.4g1228.1g617.9g52.9g
Annoskoko puolitettuna4060g7029kcal425.7g614.1g309g26.5g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781